Esports

La policia alemanya troba una nota de suïcidi d'Enke

Per respecte a la família no es revelaran els detalls de la carta de comiat

La policia alemanya ha trobat una carta de suïcidi del porter alemany Robert Enke, exjugador de FC Barcelona i el Tenerife, i actualment al Hannover, que va morir aquest dimarts després de ser atropellat per un tren prop de la ciutat alemanya.

El porter, de només 32 anys i que actualment gaudia d'un bon moment futbolístic tant a Hannover com a la selecció alemanya, va morir en el que semblava ser un accident, després de ser atropellat per un tren que anava a 160 quilòmetres per hora en un encreuament a prop de Hannover, entre les ciutats de Bremen i Hamburg.

La policia no ha volgut revelar detalls de la nota, però ha confirmat el suïcidi. "Puc confirmar que hi ha una carta de comiat, però per respecte a la família, no direm res més", ha explicat el portaveu de la policia alemanya Lower Saxony.

A més, la policia va explicar que van trobar el vehicle del porter, capità del Hannover 96, sense tancar i aparcat a uns metres de distància de les vies, i amb la cartera de Henke dins.

Després de la mort d'un dels seus porters, la federació alemanya de futbol podria suspendre l'amistós contra Xile de dissabte que ve. "L'entrenament d'aquest matí ha estat cancel·lat així com totes les entrevistes concedides", ha assegurat l'ens federatiu, que donarà més informació al llarg del dia.

El porter va perdre una filla de dos anys a causa d'un atac al cor, el 2006. Després d'això i d'una sèrie de lesions, va poder tornar a la selecció, a l'ombra d'Oliver Kahn i Jens Lehmann. El 2007 va gaudir de la seva primera capitania.

Enke va disputar vuit partits com a capità de la selecció alemanya i apuntava per ser al Mundial de Sud-àfrica 2010.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.