Esports

L'Espanyol agreuja la crisi amb un 0 a 4 contra el Racing

L'entrenador blanc-i-blau Mauricio Pochettino assegura que el seu equip viu en un "estat d'ansietat" que el fa "anar-se'n en orris anímicament davant la primera dificultat"

L'Espanyol ha encadenat la quarta derrota de manera consecutiva i s'enfonsa cada cop més en la classificació, immers en una situació que ja és molt més que preocupant.

Ha hagut de ser el Racing de Santander, que només havia guanyat un partit en el que portem de temporada, qui posés en evidència les mancances i les debilitats del conjunt blanc-i-blau.

Després del partit, Mauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, ha assegurat que el seu equip viu en un "estat d'ansietat" que el fa "anar-se'n en orris anímicament davant la primera dificultat".

"Davant el primer moment de dificultat, se'ns fa massa costa amunt", ha explicat l'argentí, amb cara llarga durant la seva breu roda de premsa. "Ens han marcat un gol en el primer minut de la segona part i anímicament hem baixat molt", ha precisat.

L'argentí, que ha insistit que se sent capacitat per recuperar el bon to de l'equip, ha admès que se sentia "malament" després de comprovar com l'afició abandonava en massa l'equip. "És clar que la gent està descontenta. Ho comprenc", ha assentit.

"Em preocupa més el factor anímic que l'esportiu. El nivell d'intensitat i de pressió de la primera part és alt, però davant la primera dificultat, l'equip va avall", ha assumit.

L'argentí també ha afirmat que existeixen "molts elements" que poden ajudar a generar ansietat com "els resultats adversos i l'entorn", i ha admès que després del partit l'han envaït "moltes sensacions, com la de preocupació, cabreig o decepció".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES