Esports

Clemente confia en la seva veterania i els jugadors per enfrontar-se al Barça

"Mai no he jugat un partit per salvar-me al camp del líder, però la importància d'aquest partit s'assembla a molts dels que he jugat"

L'entrenador del Valladolid, Javier Clemente, ha declarat que, tot i la seva llarga experiència com a jugador i com a tècnic, mai no ha jugat un partit per salvar la categoria al camp del líder i contra el millor equip del món, en referència al decisiu enfrontament del Valladolid al Camp Nou contra el FC Barcelona.

"Mai no he jugat un partit per salvar-me al camp del líder, contra el millor equip del món, però la importància d'aquest partit s'assembla a molts dels que he jugat a la meva vida", ha afirmat Clemente, que té davant seu la difícil tasca de salvar el Valladolid del descens en l'últim partit del campionat contra el Barça. El tècnic basc recorda que ha jugat més de 600 partits de futbol importants i ha participat en competicions internacionals de tota mena.

L'entrenador del Valladolid afirma que té "un pla" per afrontar el partit, però reconeix que el canviarà "moltes vegades" abans de començar el matx, diumenge a les 19.00h. "Dilluns tenia un pla; dimarts, un altre. Durant la setmana, canvies coses. Quan canvio alguna cosa sempre és perquè m'anirà bé i fins a les cinc de la tarda de diumenge canviaré alguna cosa", ha afegit.

Per Clemente, la clau per aconseguir aturar el Barça és fer que "no jugui al seu nivell" i això està a l'abast de l'equip que entrena que, per fer-ho, haurà de "treballar i ajudar-se molt". El tècnic descriu la plantilla com "un equip jove i humil", i afirma que està "encantat" amb el treball dels jugadors.

"Barça i Madrid mereixen el títol"
Després de definir Josep Guardiola com un entrenador "molt semblant" a la seva etapa de jugador, "perfeccionista, entregat a la feina, molt metòdic i molt bon xaval", Clemente ha afirmat que FC Barcelona i Reial Madrid mereixen tots dos guanyar el títol de Lliga. "Treure 98 i 99 punts són xifres de títol. S'han quedat sols en el campionat. Els han guanyat a tots i el Barcelona va davant perquè li ha guanyat sis punts al Reial Madrid. El joc del Barcelona és el més bonic", ha postil·lat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.