Esports

Santiago Salvat, precandidat a la presidència del Barça

Darrere de Salvat hi ha dos històrics del barcelonisme, Josep Maria Minguella i Jordi Medina, que ja van concórrer a les eleccions del 2003

L'empresari Santiago Salvat es presentarà en societat com a precandidat a les eleccions del FC Barcelona dilluns que ve, 3 de maig, segons han confirmat fonts del seu equip de campanya.

La cita serà a l'hotel Sansi Pedralbes a les 13.00 hores, on el soci barcelonista presentarà el seu equip, integrat per 15 persones, i donarà a conèixer els punts forts del programa electoral.

Santiago Salvat, de 38 anys, és un empresari lligat a la comunicació i líder d'un grup de socis barcelonistes que durant mesos ha estat buscant un candidat que pogués encapçalar la plataforma que per fi veurà la llum la setmana que ve, amb la idea de mostrar-se davant el barcelonisme com a renovador.

Tot i això, darrere de Salvat hi ha dos històrics del barcelonisme amb un llarg recorregut en eleccions. Es tracta de Josep Maria Minguella i de Jordi Medina, que ja van concórrer a les eleccions del 2003, encara que el segon no va superar el tall de les firmes, com va passar el 2006.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.