Esports

Els socis del Barça ja poden sol·licitar les entrades per al Mundial de Clubs

Les localitats per al partit que el FC Barcelona disputarà el pròxim 19 de desembre a l'estadi Zayed d'Abu Dhabi, als Emirats Àrabs, tenen un preu d'entre 37 i 55 euros i es podran cedir lliurement

El FC Barcelona ha obert aquest dimarts el procés per sol·licitar les entrades per al partit del proper 19 de desembre del Mundial de Clubs.

Les peticions es poden començar a fer des d'avui a les 10 hores fins al dijous 19 de novembre, a les 19 hores, a través d'un formulari a la pàgina web del club. En aquest cas, les entrades, que tenen un preu d'entre 37 i 55 euros, es podran cedir sense condicions.

Segons ha informat el Barça, el club disposa de 2.100 entrades per al partit que els blaugranes han de disputar a l'estadi Zayed a Abu Dhabi als Emirats Àrabs Units.

Com ja és habitual, el 80% d'aquestes entrades es destinarà als socis i penyes del club, mentre que el 20% restant serà per cobrir els compromisos institucionals, esportius i contractuals del FC Barcelona.

La petició de compra de les entrades es podrà fer mitjançant un formulari creat per a l’ocasió, al qual es podrà accedir a través del lloc web www.fcbarcelona.cat.

Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis en cas que vulguin viatjar junts. La FIFA no posa limitacions pel que fa a la cessió de les entrades a altres persones.

En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 20 de novembre se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits i aquell mateix dia es comunicarà als afavorits el procés de recollida.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Braithwaite i l'Espanyol
Martin Braithwaite

Una relació tòxica

barcelona
 

Olimpíada albanesa

 
 

El Bàsquet Girona se suma al Barça i farà una gira a la Xina

GIRONA
 

De Jong, en espera

barcelona
 

I demà, diumenge

barcelona
 

El Montpeller apuja el llistó

girona
 

Mercat en ‘stand by’

girona