Esports

El FC Barcelona disputarà un amistós a Kuwait després del Mundial de clubs a canvi d'1,7 milions d'euros

Oliver anuncia que la FIFA ha atorgat 2.000 entrades al club per al torneig que disputarà a Abu Dhabi al desembre

El director general del FC Barcelona, Joan Oliver, ha anunciat avui que el primer equip blaugrana jugarà un partit amistós a Kuwait, el 21 de desembre, contra el Kazma Sporting Club, pel que rebrà 1.700.000 euros i que es jugarà després del Mundial de clubs, a Abu Dhabi, per al qual el club té 2.000 entrades.

Oliver ha comparegut davant dels mitjans després de la reunió de la comissió delegada per explicar les últimes decisions preses al club, entre les quals destaca aquest amistós pel que rebran una més que sucosa quantitat, 1.700.000 euros, en el moment en el qual se signi el contracte.

El partit a Kuwait es jugarà després del Mundial de Clubs dels Emirats Àrabs, en què el club blaugrana intentarà guanyar un títol que encara no posseeix a les seves vitrines. Sobre aquesta cita, Oliver ha comunicat que la FIFA ha atorgat 2.000 entrades al Barça i que una vegada l'organisme internacional confirmi les zones i la tipologia de les entrades, i es tanquin els vols, es posarà en marxa el procediment habitual de reserva de localitats.

Ha avançat tot i això que es preveuen tres tipus de viatges: del 13 al 22 de desembre, del 16 al 20 i del 18 al 20 de l'últim mes de l'any, tot i que falta tancar els últims detalls.

D'altra banda, el director general ha comunicat que el Bolívar CF, de Bolívia, s'entrenarà amb el primer equip de futbol el 18 de novembre. Les dues entitats van signar un acord de col·laboració, el març del 2008, que preveia activitats conjuntes orientades especialment al desenvolupament del futbol base.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.