Esports

Ibra, baixa per dimecres i dubte per al derbi

El Barça ha tornat aquest dilluns a la feina sense el suec i sense Abidal. Milito s'ha entrenat amb normalitat i estarà contra el Deportivo

Després de gaudir diumenge d'un merescut dia de festa, els jugadors blaugrana han tornat a la feina aquest dilluns. Guardiola ha començat a preparar el partit de dimecres contra el Deportivo. El tècnic ja s'ha fet a la idea que no podrà disposar de Zlatan Ibrahimovic. El suec tampoc no es va entrenar amb els seus companys. Malgrat que els seus problemes al soli evolucionen bé, el davanter continua treballant al gimnàs. Guardiola té clar que no arriscarà i, coneixent-lo, el més normal és que no entri en la convocatòria per jugar demà contra el conjunt de Miguel Ángel Lotina. La idea del tècnic és que el jugador es recuperi del tot per poder alinear-lo dissabte en el derbi contra l'Espanyol. Qui tampoc estarà contra el conjunt gallec serà Abidal. El lateral tampoc va sortir al camp d'entrenament. El lateral, que dimecres passat contra l'Arsenal es va ressentir de les molèsties a l'adductor, es troba en una circumstància semblant a la del suec i en funció de la seva evolució podria rebre l'alta mèdica abans de jugar contra l'Espanyol.

La sessió de dilluns també va servir per comprovar que Gabi Milito està del tot recuperat de les molèsties al bessó que el van obligar a demanar el canvi a les acaballes del partit contra el Madrid. El central argentí va completar tot l'entrenament al mateix ritme que els seus companys, amb la qual cosa estarà a punt per jugar demà a la nit contra el Deportivo. També hi serà Gerard Piqué, malgrat que ahir és va entrenar al marge del grup. El central –igual que la temporada passada– va treballar amb un dels recuperadors de la plantilla. Per completar la sessió preparatòria, Guardiola va comptar amb quatre jugadors del Barça Atlètic. Aquest cop, els escollits pel tècnic van ser Edu Oriol, Ilie, Luque i Gai Assulin.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.