Esports

Iniesta es lesiona i estarà un mes de baixa

El jugador del Barça es perdrà les semifinals de la Champions contra l'Inter i probablement dirà adéu a la Lliga

Andrés Iniesta s’ha lesionat aquest dimarts al matí durant l'entrenament del primer equip. Després de les proves, li han diagnosticat una ruptura al bíceps femoral de la cuixa dreta i es preveu que estarà un mes de baixa. Això vol dir que es perdrà els dos partits de la semifinal de la Champions contra l'Inter de Milà i probablement els set partits que queden de Lliga.

Segons el comunicat mèdic, aquest tipus de lesions tenen un pronòstic d’un mes de baixa i només l’evolució de la lesió marcarà la tornada del jugador a la competició.

La Lliga acaba el cap de setmana del 16 de maig, amb el partit al Camp Nou contra el Valladolid, cosa que fa preveure que Iniesta encara no s'haurà recuperat. Si el Barça arribés a la final de la Lliga de Campions disputaria el darrer partit de la temporada el 22 de maig, data en què, en principi, Iniesta podria estar recuperat però potser no estaria prou en forma com per disputar la final.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.