Esports

L'Espanyol opta per un canvi de gespa

L'Espanyol ha apostat per un onze més tècnic i al camp, en lloc de catifa, hi té un munt de forats, situació que espera haver canviat quan el Màlaga trepitgi l'estadi de Cornellà el dia 23

Pochettino va obrir la porta a un canvi de gespa després de desesperar-se pel pèssim estat del camp contra el Madrid. L'Espanyol ha apostat per un onze més tècnic i al camp, en lloc de catifa, hi té un munt de forats, situació que espera haver canviat quan el Màlaga trepitgi l'estadi de Cornellà el dia 23.

L'entrenador argentí estava enfurismat després del partit per l'estat del camp i va demanar una reacció. La directiva en va prendre nota, perquè el mal estat de la gespa va ser ben visible des que els jugadors van sortir a escalfar. Així, José Luis Perelló va confirmar ahir que es canviarà la gespa. "Demà [per avui] tenim una reunió amb tècnics i jardiners, però és gairebé segur que es canviarà, perquè el que vam veure no és propi de Primera. Fa quinze dies ho vam plantejar, però els jardiners ens van demanar marge perquè hi havia un fong", va relatar a Catalunya Ràdio .

El club estudia si hi ha cap assegurança que eviti la despesa extra de canviar la gespa i en faci responsable l'empresa de jardineria que se n'ha ocupat. En les pròximes hores es posaran mans a la feina i el càlcul és que en poc més d'una setmana els nous rotllos de pa d'herba hauran arrelat.

Risc de lesions
El calendari no ajuda l'Espanyol, que encadenarà dos partits a casa. El dimecres 23 el Màlaga visita Cornellà i el Xerez serà el següent al cap de setmana. La gespa haurà d'estar a punt. "És complicat jugar amb una gespa així, no ajuda, tot i que no és excusa, perquè estava malament per a tots dos equips. Moltes accions no es poden fer i hi ha risc de lesions, ja sigui en una pilota que toques malament o en recolzar el peu, i que s'aixequi la gespa", advertia Moisés. A veure si la nova arrela.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Braithwaite i l'Espanyol
Martin Braithwaite

Una relació tòxica

barcelona
 

Olimpíada albanesa

 
 

El Bàsquet Girona se suma al Barça i farà una gira a la Xina

GIRONA
 

De Jong, en espera

barcelona
 

I demà, diumenge

barcelona
 

El Montpeller apuja el llistó

girona
 

Mercat en ‘stand by’

girona