Esports

L'Espanyol debuta amb una derrota davant l'Athletic

Torquero ha marcat l'únic gol del partit a la segona part (1-0). Pochettino té clar que s'han de polir coses en la defensa

Cara i creu a San Mamés pel que fa al joc de l'Espanyol. Si més no això és el que va detectar un Mauricio Pochettino que va veure un partit "molt igualat a la primera part, encara que a la segona part ens ha faltat tenir més profunditat per haver concretat alguna de les poques ocasions que hem tingut. En el futbol manen els gols i a l'Athletic, amb un joc més directe, li ha sortit bé".

Tot i la derrota el tècnic blanc-i-blau va treure coses positives del partit -"Els jugadors han estat molt atents i han mantingut la concentració"-, tot i que reconeixia que hi ha coses que cal polir urgentment, sobretot en la rereguarda. "Sempre hi ha coses a treballar. Hem arribat a aquest partit amb algunes incògnites per tot el que ha passat i és evident que en l'apartat defensiu ens falta acoblament, agafar els automatismes, sobretot perquè hi ha jugadors que s'han d'adaptar a una nova Lliga, a un nou futbol. Ara, per sort, tenim quinze dies per treballar i preparar a consciència la segona jornada", va dir Pochettino.

El tècnic argentí no perd l'optimisme, perquè tot i "l'amargura per la derrota he vist moltes coses positives. Em quedo amb la proposta i el joc ras que hem fet. Amb el pas de les jornades serem un equip més sòlid".

Precisament, com apuntava el seu entrenador, l'argentí Roncaglia va reconèixer que en el seu debut a la Lliga va patir "perquè el ritme és molt diferent. M'hauré d'acostumar a jugar més ràpid, i de fet amb els minuts m'he anat trobant més tranquil".

El seu company Moisés tenia clar que el partit "era de 0-0, encara que a la segona part ens ha costat enllaçar el joc. És normal, amb gent nova. S'han d'ajuntar peces i polir detalls".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Braithwaite i l'Espanyol
Martin Braithwaite

Una relació tòxica

barcelona
 

Olimpíada albanesa

 
 

El Bàsquet Girona se suma al Barça i farà una gira a la Xina

GIRONA
 

De Jong, en espera

barcelona
 

I demà, diumenge

barcelona
 

El Montpeller apuja el llistó

girona
 

Mercat en ‘stand by’

girona