Esports

L'Espanyol desmenteix que vulgui acomiadar Tamudo

La directiva acusa l'agent del jugador de mentir

El conseller responsable de l'àrea esportiva de l'espanyol, Germán De la Cruz, ha negat que la directiva tingui cap intenció de fer fora Raúl Tamudo, tal com va dir ahir el representant del davanter, Tomás Durán. De la Cruz ha afegit que va ser Tamudo qui, a través del seu agent, va demanar divendres passat abandonar el club un cop s'obri el mercat d'hivern.

Tomás Durán havia assegurat que l'Espanyol va rebaixar el preu de l'excapità per posar-lo al mercat. De la Cruz ho desmenteix i detalla que va ser el mateix representant qui va sol·licitar l'any passat que és facilités la sortida del futbolista.

Pel que fa a l'argument de l'agent sobre treure la capitania a Raúl Tamudo amb intenció de provocar la seva sortida, De la Cruz replica que va ser "un tema consensuat amb Ramon Planes i el tècnic Mauricio Pochettino” i que Tamudo no es veia amb ànim de liderar un projecte que volia abandonar.

El conseller, que ha comparegut davant els mitjans de comunicació acompanyat de Ramon Planes, s'ha mostrat obert a facilitar la sortida de Raúl Tamudo al mercat d'hivern per adaptar-se als seus interessos. Els dos directius han considerat anòmala la situació d'un jugador al qual, diuen, se li ha millorat el contracte amb les diferents ofertes rebudes els últims anys.

També descarten completament renovar-lo un cop finalitzi el seu contracte, el 30 de juny. Fins aleshores, no hi ha cap oferta sobre la taula per Raúl Tamudo i seguirà jugant a l'Espanyol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.