Esports

Sevilla 0 - Espanyol 0: Punt d’or en un intens setge sevillà

L’Espanyol resisteix més de mitja hora en inferioritat numèrica a Sevilla

Una cosa és la teoria i l’altra, la pràctica. L’Espanyol té un discurs via Pochettino i jugadors de voler tenir la pilota, de dur les regnes del partit, però quan el rival és fort, es torna al clàssic, al segell habitual en els últims anys de solidesa defensiva i esperar la contra letal. Ahir es va viure, doncs, un retorn als orígens perquè el Sevilla és molt Sevilla i més quan et quedes en inferioritat amb més de mitja hora per endavant. Un punt d’or.
Luis García va rebre sol dins l’àrea, però l’asturià segueix enemistat amb la punteria. Era el minut u i l’Espanyol avisava. Més anècdota que tendència perquè el Sevilla va trigar ben poc a apoderar-se de la pilota i buscar la porteria de Kameni, sobretot per la banda dreta, on cada cop que Navas encarava David a la banqueta periquita hi havia tremolor de cames.

Per sort, el bipolar Kameni oferia la cara bona i les arribades no es traduïen en gol. L’Espanyol va mirar de sortir de la cova, però es trobava que cada atac tenia una rèplica ràpida i perillosa. Així, de forma conscient o inconscient, els davanters van recular per ajudar els laterals a tapar Navas i Perotti. I cada cop que recuperaven la pilota, la distància a la porteria contrària era enorme i sempre en inferioritat numèrica davant un rival agressiu en la pressió.

Pochettino va mirar de solucionar-ho donant entrada a De la Peña a l’inici de la represa per mirar de tenir un connector entre línies. El problema és que Pareja va passar-se de frenada al minut 59 i va tocar resistir en un calc de Vila-real.

Callejón perdona al final
Ningú podrà negar-li l’ambició a un Manolo Jiménez que va omplir el camp de davanters, però va trobar-se amb la millor versió de Kameni, que igual volava en les rematades de cap que s’estirava en un mà a mà amb Capel.
L’Espanyol va viure una mica més de mitja hora enganxat a Kameni, resant perquè no aparegués cap rebot traïdor. Se’n va sortir i fins i tot va tenir un parell d’opcions a la contra de Luis García i, en temps afegit, de Callejón sol, però l’andalús va creuar massa per a desesperació de tothom. Un punt d’or en un dels estadis més complicats, i ja són sis partits sense perdre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.