Esports

Hamilton es col·loca a la 'pole'

Bona jornada per als McLaren, ja que Heikki Kovalainen aconsegueix el segon lloc a la graella de sortida. Jaume Alguersuari sortirà el penúltim en la cursa al circuit urbà de València

Lewis Hamilton i Heikki Kovalainen han confirmat aquest dissabte, en els entrenaments oficials a València, que els McLaren podrien estar en fase de recuperar posicions en el campionat d'aquest any de Fórmula 1.

Tot i que continuen en posicions molt endarrerides en la classificació general –Hamilton és 8è i Kovalainen 12è–, en els entrenaments oficials d'avui han aconseguit, respectivament, la pole position i el segon lloc en la graella de sortida per a la cursa d'aquest diumenge, al circuit urbà de València.

L'actual líder de la classificació, Jenson Button (Brawn GP), s'haurà de conformar a sortir des de la tercera fila, en la cinquena posició. L'asturià Fernando Alonso sortirà vuitè.

El català Jaume Alguersuari (Toro Rosso) sortirà penúltim, en el dinovè lloc, per davant de l'últim classificat, Luca Badoer, de Ferrari.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.