Esports

Alguersuari acaba el GP d'Hongria en quinzena posició

Lewis Hamilton s'ha retrobat amb la victòria i Fernando Alonso, que sortia des de la 'pole', ha hagut d'abandonar

Jaume Alguersuari ha tingut un bon inici a la Fórmula 1. El pilot català no només s'ha convertit en el debutant més jove de la història, sinó que també ha aconseguit acabar en quinzena posició i complir l'objectiu marcat: acabar la seva primera cursa en un Mundial.

De fet, Alguersuari no ha comès cap errada en les 70 voltes i a més ha estat capaç d'acabar per davant del seu company d'equip, Sébastien Buemi.

Així doncs, Alguersuari, vigent campió de la Fórmula 3 britànica, ha passat a la història després de pujar al seu monoplaça amb 19 anys, 4 mesos i 3 dies, fet que li permet superar Mike Thackwell, que el 1980 va debutar en el Gran Premi del Canadà amb 19 anys, 5 mesos i 29 dies.

El barceloní, al volant d'un Toro Rosso, ha sortit des de la vintena i última posició de la graella i no ha tingut cap problema per superar el primer revolt del circuit d'Hungaroring

La victòria del GP d'Hongria ha estat per a Lewis Hamilton, que s'ha retrobat amb el triomf deu curses després. Räikkönen i Webber han completat el podi mentre que Alonso, que sortia des de la "pole", ha hagut d'abandonar.

Alonso, amb el cotxe més descarregat de la graella, ha començat a obrir forat al capdavant de la cursa però la mala sort ha assaltat l'asturià. Després de fer la seva primera aturada, Alonso ha tornat a la pista i ha perdut el pneumàtic davanter dret, que no estava ben collat.

Finalment, el pilot de Renault ha hagut d'abandonar per un problema amb la bomba de benzina del seu monoplaça quan només s'havien corregut 12 voltes.

Amb Alonso fora de combat, el seu antic company a McLaren, Lewis Hamilton, ha passat a liderar la prova seguit per Räikkönen i Webber. Vettel s'ha vist obligat a abandonar per problemes mecànics al seu Red Bull.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.