Esports

Pochettino recupera Forlín i Pareja per jugar contra el Saragossa

Iván Alonso és dubte per una contusió al peu

L'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, tindrà menys problemes per formar la seva defensa amb vistes al partit d'aquest dimecres contra el Saragossa, perquè recupera Juan Forlín i Nico Pareja, que es van perdre l'últim partit per sanció.

En principi, Pochettino donarà entrada en l'onze titular a Pareja a l'eix de la defensa al costat de Víctor Ruiz, que s'ha convertit en un futbolista indiscutible. El sacrificat seria el jove central de l'Espanyol B Jordi Amat, que es reincorporarà a la disciplina del filial.

Pochettino podria donar continuïtat a Facundo Roncaglia al lateral dret, mentre que Dídac Vilà i David García, es disputen una plaça al lateral esquerre. És molt possible que hi hagi alguna novetat.

"Penso que els deures estan fets des de fa temps, però anem a Saragossa amb ganes de guanyar. Ho vam intentar contra el València i no vam poder emportar-nos els tres punts, però aquest dimecres anem amb la intenció de sumar una nova victòria a domicili", ha manifestat el jugador de l'Espanyol Moisés Hurtado.

En una línia similar s'ha expressat Víctor Ruiz, que considera que la salvació està "pràcticament aconseguida", encara que ha reconegut que el conjunt espanyolista "ha de seguir lluitant fins al final per intentar aconseguir el màxim nombre de punts en aquests tres partits".

Dubtes

El davanter Iván Alonso és dubte seriós per culpa d'unes molèsties al primer dit del peu esquerre. El jugador, que avui s'ha entrenat amb menys intensitat que la resta de companys, va haver de ser substituït al descans del partit davant el València. L'uruguaià va abandonar coixejant l'estadi de Cornellà-el Prat, encara que les proves han revelat que la lesió no és gaire important.

També és dubte per aquest partit el davanter Raúl Tamudo. El de Santa Coloma, que ha estat de baixa per una lesió muscular, s'ha reincorporat avui als entrenaments amb la resta de companys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.