Esports

L'Espanyol cau a Cornellà davant del València (0-2)

El serbi Zigic torna a ser letal per a l'equip de Pochettino

El serbi Nicola Zigic, com ja va passar en la primera volta, ha estat el gran protagonista de la victòria del València a l'estadi de l'Espanyol en marcar els dos gols de la victòria visitant, aquest dissabte a la tarda a Cornellà.

El partit ha començat amb bon ritmo. L'Espanyol, que encara s'està jugant la permanència matemàtica, ha estat fidel al seu estil a casa i ha generat perill, però no ha tingut encert de cara a la porteria de César.

El València, liderat per Joaquín, molt actiu, també ha generat perill en els primers minuts. Els homes d'Unai Emery es trobaven molt millor jugant a la contra i amb espais que l'atac de posició. La jove defensa blanc-i-blava ha contingut amb solvència Villa, Joaquín i companyia.

El matx ha anat perdent nervi a mesura que passaven els minuts. L'Espanyol s'ha anat apagant i el València, en canvi, ha dominat més la pilota i ha tingut més presència en camp contrari.

Pochettino ha detectat el problema i després del descans ha fet entrar Mahamat Azrack, centrecampista de l'Espanyol B, per equilibrar el seu equip. El canvi ha anivellat el partit i el conjunt valencianista no ha tingut tantes facilitats.

La segona part ha començat amb dues ocasions bones per a l'Espanyol. Callejón ha fallat una ocasió claríssima després que Verdú li hagi passat la pilota. I Moisés Hurtado tampoc ha sabut aprofitar un moviment intel·ligent d'Osvaldo a l'àrea.

Emery ha demostrat que és un bon estrateg i ha substituït un desafortunat Villa per Zigic. El serbi ha aprofitat un gran servei de Vicente des de l'esquerra per batre Kameni i acabar amb la bona ratxa de l'Espanyol a casa.

Pochettino ha introduït aleshores una variació en el seu esquema amb la presència de Marqués. Tanmateix, el jugador no ha ofert la seva versió més encertada i la revolució ha quedat en no res. En canvi, el València sí que ha aprofitat Zigic, que ha marcat el segon gol.

L'actuació del davanter ha estat estel·lar i ha estat a punt de fer un hat-trick. La defensa experimental de l'Espanyol sense Pareja i sense Chica ha acabat naufragant davant d'una de les davanteres amb més gol de la Lliga.

Emery ha guanyat la partida a Pochettino, que encara no ha trobat la manera de frenar Zigic. El serbi ja va fulminar l'Espanyol en la primera volta amb un gol al final del partit i, avui, en menys d'un quart d'hora ha acabat amb l'oposició de l'Espanyol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.