Esports

A partir de la petició 1.369, cap a Milà

Aquest és el número que marca el tall per repartir les 3.456 entrades que el Barça té per als socis que vulguin acompanyar al primer equip al partit de Lliga de Campions contra l'Inter el proper 20 d'abril

El número 1.369 és el que marcarà el tall per repartir les 3.456 entrades que el Barça té per als socis que vulguin acompanyar als homes de Guardiola al partit de Champions que han de jugar a Milà el proper 20 d'abril.

Aquest dimarts a les 10 hores ha tingut lloc a la sala París el sorteig davant de notari per l’adjudicació de les entrades per al partit Inter de Milà - FC Barcelona, corresponent a l’anada de les semifinals de la Lliga de Campions.

D'aquesta manera, el Barça podrà satisfer un 50% de les sol·licituds dels socis del club. Dilluns a les 19 h es va tancar el procés de petició amb 6.990 entrades demanades per part dels socis, agrupades en 2.974 peticions.

Finalment el Barça repartirà entre tots ells un total de 3.456 entrades, després de les gestions fetes amb l’Inter de Milà per tal d’obtenir 400 localitats més de les 5.000 previstes inicialment, de les quals 3.200 eren per als socis.

El club farà ara les comprovacions oportunes (com ara que els socis estiguin al corrent de pagament o que no tinguin cap expedient obert per la comissió de disciplina), per tal de determinar quin serà el número de tall, en funció de les entrades disponibles.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.