Esports

Florentino Pérez: "Si arriba el Barça a la final, intentarem que estigui com a casa"

El president d'honor del FC Barcelona, Johan Cruyff, i el president del club, Joan Laporta, tornen la copa de campions d'Europa a la UEFA

El president d'honor del FC Barcelona, Johan Cruyff, i el president del club, Joan Laporta, han entregat a la UEFA la copa que acredita el Barça com a campions d'Europa.

I ho han fet a l'Ajuntament de Madrid, en tant que la capital de l'Estat serà la seu de la final que es disputarà el proper 22 de maig.

El primer a prendre la paraula ha estat el president del Reial Madrid i amfitrió de la final, Florentino Pérez, i davant la possibilitat que el Barça arribi a la final ha avançat: "Com a amfitrió, si el Barcelona arriba a la final de la competició, farem tot el possible perquè s'hi trobi com a casa".

Fin ara, opten a la final en el Santiago Bernabéu el FC Barcelona, l'Inter de Milà, el Bayern de Munic i l'Olympique de Lió.

"És un honor per nosaltres celebrar aquí la final. Santiago Bernabéu va ser un dels fundadors d'aquesta competició i forma part dels nostres sentiments. És una gran responsabilitat perquè hem d'estar a l'alçada de les circumstàncies", ha remarcat Pérez.

Tot seguit, Madrid ha homenatjat l'actual campió d'Europa, i Laporta i Cruyff han fet entrega de la copa a Miguel Ángel Villar, president de la Federació Espanyola de Futbol i vicepresident de la UEFA, que ha hagut de substituir el president de la UEFA, Michel Platini, que no hi ha pogut assistir per problemes amb els vols provocats per les cendres del volcà d'Islàndia.

En aquest context, Laporta –que ha volgut agrair a la "meravellosa" ciutat de Madrid i al Reial Madrid l'elegància i el fair play en l'organització de la final d'aquesta competició– ha assegurat que serà molt complicat arribar a la final en el Santiago Bernabéu.  I és que, al seu entendre, la semifinal contra l'Inter de Milà serà "complicada" i "competida".

Per la seva part, Cruyff, que assistia al seu primer acte oficial des que va ser nomenat president d'honor del club, ha valorat el joc dels blaugranes: "Tenim possibilitats de guanyar dos cops seguits la Champions. De fet, en aquests moments tenim un 25% de possibilitats".

Entre els assistents a l'acte, hi havia els madridistes Raúl, Kaká i Cristiano Ronaldo; Emilio Butragueño, en qualitat d'ambaixador de la final, el director general del Reial Madrid, Jorge Valdano, el secretari tècnic del Barça, Txiki Berigiristain, i els directius Rafael Yuste i Albert Perrín, entre d'altres.

El Barça confia poder tornar amb el trofeu a casa. Però, abans, s'ha d'assegurar el pas a la final superant l'eliminatòria de semifinals contra l'Inter de Milà.






Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.