Esports

Alta tensió al futbol base de l'Espanyol

Clotet s'alinea amb Casanova, i Morales el fa fora del filial per haver dit als joves que "aquí no teniu futur"

Hi ha una guerra interna al futbol base de l'Espanyol i ja es cobra les primeres víctimes. El primer a caure ha estat l'entrenador del filial, Josep Clotet, i el pròxim serà el coordinador, Josep Manel Casanova, que després de dues dècades al capdavant de les categories inferiors té un enfrontament públic amb el nou director, Antonio Morales, que només hi porta tres mesos.

El futbol base hauria d'estar feliç per l'estrena de Baena i Javi López al primer equip. Doncs és un polvorí. Amb Casanova de vacances, el club va destituir Clotet, tot i l'empat a Lleida. Morales ho justifica pels mals resultats i la xerrada d'abans del duel, en què va criticar el funcionament de l'entitat i va dir als jugadors que no tenien futur al club perquè els farien fora per fitxar argentins.

La frase rememora l'acusació de fa uns mesos de Casanova indicant que en lloc d'apostar pel planter es preferia "pagar 3 milions per un argentí que és suplent", incendi que va apagar Paco Herrera amb un toc d'atenció. El dard apuntava a Román Martínez.

"Casanova, el número u"
La complicitat entre Casanova i Clotet ajuda a entendre el conflicte. "Marxo trist, però vull donar les gràcies a tots els que m'han recolzat, sobretot en Casanova, que m'ha demostrat que és el número u. Té tot el meu suport", va indicar ahir el tècnic destituït. Uns dies abans, Morales feia servir una ràdio amiga per despotricar del qui era amo del futbol base fins fa dos dies, recordant que "no és el seu cortijo" i que "aquí hi ha treballadors que reben ordres que han d'executar".

L'enuig responia a la decisió de Casanova de marxar abans d'hora de la presentació de les categories inferiors perquè no se l'havia deixat parlar, tal com feia des de fa 20 anys.

El discurs va fer-lo Morales. Se li van concedir vacances, però es dóna per fet que se'l despatxarà quan torni. I el pressupost baixarà de 5 a 3 milions. Entre retallades i tensions, no serà fàcil treure noves perles.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.