Esports

L’Espanyol visita avui l’equip que voldria ser

Pochettino no s’endú a Sevilla Tamudo, que la setmana que ve negociarà la rescissió

Després de cinc jornades sense perdre toca un repte dels importants. L’Espanyol s’enfronta avui al seu anhel, al club que voldria ser quan es faci gran i amb el qual s’emmiralla. Els sevillans van passar per Segona més tard que els blanc-i-blaus i han sabut créixer fins a convertir-se en habituals de la Champions i alternativa –minsa– als dos grans. Els blanc-i-blaus visiten, doncs, un feu maleït, on sempre cauen els últims anys, però on volen demostrar avui que hi ha base per pensar en una temporada tranquil·la i qui sap si alguna cosa més. Sense Tamudo, esclar.

Expectació a Sant Adrià per conèixer la convocatòria. El pensament generalitzat era que Tamudo no hi seria, perquè si mantens un pols i vols rescindir el contracte sense pagar-ho tot, una de les mesures de pressió que et queden és l’ostracisme. El davanter no està bé als ulls de Pochettino, així que seguirà veient els partits de l’Espanyol per televisió. A la tarda, Joan Collet i Ramon Planes es reunien amb els representants del davanter, Tomás Durán i Iñaki Ibáñez, per trobar una solució. No hi va haver entesa, si bé les dues parts es retrobaran la pròxima setmana per mirar de rescindir el contracte. El club li deu al jugador diners de la temporada anterior i això no facilita la negociació.

Tamudo és història viva de l’Espanyol, però és passat. El present passa per Sevilla, en el partit més complicat dels blanc-i-blaus des que van caure contra el Madrid a la segona jornada. Pochettino va alertar de la força física dels andalusos i va avisar del perill en el joc aeri. Com contrarestar-ho? Doncs amagant la pilota en la voluntat de l’equip de tenir la pilota i manar. La qualitat del rival serà un bon test per veure si l’entrenador argentí se’n surt.
Pochettino va avisar que el duel no serà cap frontera. No ha de marcar si l’Espanyol ha de mirar a la zona privilegiada o centrar-se en no patir. Els blanc-i-blaus s’enfronten a l’equip que voldrien ser . “No espanta, però cal tenir-li respecte. No els hem descobert ara ni fa un any, sinó que la regularitat ve de força més lluny, amb un desenvolupament tàctic interessant. És un gran equip, amb grans individualitats i que sap en cada moment conduir el partit”, va avisar. Prova de maduresa davant del mirall. I sense Tamudo.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.