Esports

Raúl Tamudo: "El meu únic objectiu és acabar la meva carrera a l'Espanyol"

L'excapità de l'Espanyol està enfadat, indignat, sorprès i dolgut per les declaracions dels responsables del club, segons les quals vol abandonar l'equip en el mercat d'hivern

Raúl Tamudo està enfadat, indignat, sorprès i molt dolgut. Aquest és l'estat que ha detallat l'excapità de l'Espanyol després d'escoltar les declaracions fetes dimecres pel conseller responsable de l'àrea esportiva del club, Germán De la Cruz, i pel directiu esportiu, Ramon Planas, segons les quals el davanter blanc-i-blau va demanar, per boca del seu agent Tomàs Durán, abandonar el club un cop s'obri el mercat d'hivern.

I perquè no quedi cap dubte, Tamudo ha repetit en diverses ocasions: "El meu únic objectiu és acabar la meva carrera a l'Espanyol. No vull deixar el club. Si el club vol ampliar el meu contracte, el firmaré encantat. El que sembla és que aquí no em volen".

Dit això, el jugador ha demanat una disculpa pública de Planas i De la Cruz perquè, contra el que van dir, "el meu representant ni pressiona ni amenaça amb res, ve a veure què passa amb la meva situació" ja que el contracte s'acaba al gener.

Malgrat el disgust, Tamudo ha assegurat que segueix volent quedar-se a l'Espanyol. "No crec que aquestes dues persones estiguin per sobre del club, que per mi és el més important, i per això segueixo volent quedar-me", ha afirmat.

No obstant, el que més mal ha fet a Tamudo és que Planas va dir que després del tràgic succés de Dani Jarque, el club va oferir la capitania al davanter i ell la va refusar. "Això és rotundament fals. En cap moment ningú m'ofereix la capitania perquè si hagués estat així, ara lluiria el braçalet de capità", ha declarat Tamudo, que no ha pogut acabar la seva compareixença pública perquè s'ha posat a plorar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.