Esports

La lluita per Cesc serà dura

El Barça presentarà una primera oferta de trenta milions pel jugador. És una quantitat que no convenç l'Arsenal, que en vol uns quinze o vint més. El català ja ha pres la decisió de canviar d'aires perquè vol aixecar títols

Malgrat que ahir el Barça va emetre un comunicat oficial desmentint rotundament que hagi arribat a un acord amb Cesc Fàbregas i recalcant que en la seva política a l'hora d'afrontar un fitxatge el primer pas sempre és parlar amb el club d'origen del desitjat, tal com marca la normativa de la FIFA, el cert és que les aproximacions cap al maresmenc ja fa temps que duren i que l'únic pas que faltaria per acabar de lligar-lo és entendre's amb l'Arsenal. I en aquest punt, radica el gran problema de l'operació, perquè el club anglès, com ja se sap, es nega en banda a desprendre's del seu millor futbolista, tret que li posin sobre la taula una milionada de por. Entre 45 i 50 milions d'euros, aproximadament.

El Barça, però, de moment no està disposat a pagar una quantitat tan elevada per Cesc, ja que si ja no és del tot partidari de recuperar jugadors formats en el planter i que van marxar, encara menys de fer-ho invertint quantitats desproporcionades. Piqué n'és l'exemple. El primer condicionant perquè un jugador torni és que ho vulgui fer i el segon, que ajudi el màxim a l'hora de forçar el traspàs. En el cas del defensa, va retornar a Barcelona per només cinc milions d'euros després de rebutjar ofertes molt més altes i de deixar molt clar al Manchester United que la seva prioritat era el Barça. En el cas de Cesc, a hores d'ara, ja se sap que vol venir, ja que té un acord amb el club per les cinc properes temporades, i que estaria disposat a cobrar segons la quantitat que el FC Barcelona acabés desemborsant per ell. En principi, la primera proposta blaugrana cap a l'Arsenal serà de 30 milions d'euros, una quantitat inferior a la pretesa pels anglesos, que, per la seva banda, estan temptant el jugador amb una millora de contracte brutal (tot i que encara li queden quatre anys més), de la qual el català no vol saber res.

Cesc ja ha pres la decisió de canviar d'aires la temporada vinent. Està molt agraït a Arséne Wenger per l'oportunitat de triomfar en el futbol d'elit, però considera que la seva aventura anglesa ja ha arribat prou lluny. Vol tornar a la lliga espanyola, al seu club de sempre, i per sobre de tot, vol guanyar títols, un objectiu que no ha pogut aconseguir a Anglaterra. Sap que al Barça actual i a les ordres de Pep Guardiola aixecar copes és molt més fàcil. També l'atrau l'estil de joc blaugrana i retornar a jugar amb vells companys de generació com ara Piqué i Messi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.