Esports

Un seguidor mor de parada cardiorespiratòria durant el partit del Barça

Amb la mort d'aquesta persona ja són dos els morts després d'un partit del Barça aquesta temporada, després que el passat dia 13 d'aquest mes un seguidor de Girona va caure al riu Onyar

Un seguidor del FC Barcelona ha mort per una parada cardiorespiratòria aquesta passada nit mentre seguia el partit que enfrontava el seu equip amb el Manchester United a la final de la Lliga de Campions, en el local d'una penya de Martorell.

Fonts dels Mossos d'Esquadra han informat que l'aficionat, del qual no s'ha facilitat la identitat ni l'edat, ha mort en una penya barcelonista a causa d'una parada cardiorespiratòria.

Amb la mort d'aquesta persona ja són dos els morts després d'un partit del Barça aquesta temporada. El dia 13 d'aquest mes un altre seguidor de Girona va caure al riu Onyar des d'una altura de cinc metres quan celebrava la victòria de l'equip de Josep Guardiola a la Copa del Rei.

Aquest home, d'uns 30 anys, va ser traslladat en estat greu a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va morir.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.