Esports

Pochettino reclama als seus jugadors "la línia de joc" utilitzada contra el Barça per sumar tots els punts que queden

L'entrenador de l'Espanyol reconeix que ha arribat el moment de guanyar també fora de casa després de 7 mesos sense aconseguir-ho

L'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha reconegut aquest dissabte que ha arribat el moment de guanyar fora de casa després de set mesos sense aconseguir-ho i ha afegit que el partit contra l'Almeria pot ser una bona oportunitat.

"Entenc que es pregunti per aquest tema abans de jugar fora de casa perquè és un tema pendent i una espina clavada. Hem sumat pocs punts fora de casa durant la temporada i el partit contra l'Almeria és una bona oportunitat per aconseguir els tres punts", ha indicat.

Pochettino ha instat els seus jugadors a mantenir "la mateixa línia de joc" dels últims partits i ha apuntat que el derbi contra el Barcelona ha de ser "una referència". "Hem de fixar-nos en nosaltres i prendre les precaucions necessàries, perquè ens esperen partits difícils", ha afegit.

L'entrenador blanc-i-blau també ha destacat que l'Espanyol no sortirà "a especular" i que l'objectiu del conjunt blanc-i-blau és "anar a guanyar": "No és moment de mirar ni cap a dalt ni cap a baix. Queden cinc punts i hem de treure els màxims punts possibles".

De l'Almeria, rival de l'equip espanyolista, ha indicat que és un equip "ràpid i vertical" i ha subratllat que l'equip haurà d'estar "concentrat i atent en les ajudes defensives". "No hem de perdre pilotes a la zona de creació i finalitzar totes les jugades", ha remarcat.

Sobre Juanma Lillo, entrenador de l'Almeria, ha indicat que el respecta "com a tots els col·legues". "No he coincidit molt amb ell, però conec les seves idees, la seva filosofia i és un entrenador molt respectat", ha subratllat.

Respecte als nombrosos rumors sobre el futur d'alguns jugadors joves i sobre la necessitat de vendre algun futbolista quan acabi la temporada ha dit que entén la situació del club encara que considera que no és el moment de parlar d'aquests assumptes encara.

"Ja veurem què passa i exposaré la meva opinió si es requereix. Als joves els veig centrats. La nostra labor és mantenir l'equilibri, la moderació i la nostra obligació és fer-los entendre que encara han de millorar", ha finalitzat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.