Esports

Ricky: "No crec que la Penya s'hagi de posar així"

El Barça presenta el jugador, que no entén la decepció de Jordi Villacampa

En la roda de premsa de la presentació de Ricky Rubio al Barça, el jugador ha dit que "no creu que la Penya s'hagi de posar així", en referència a les paraules de Jordi Villacampa, president del Joventut, que hores abans s'ha mostrat molt decebut amb el traspàs. "Jo he treballat i lluitat molt pel club i ara en surten beneficiats econòmicament", ha asseverat Rubio. 

El base internacional afirma que la seva prioritat sempre ha estat anar-se'n a la NBA, però que l'acord al qual el Joventut va arribar amb el Minnesota Timberwolves "tenia moltes llacunes". "Anar a Minnesota era complicar-me molt la vida. Era arriscat i no ho vaig veure clar", ha dit Ricky.

El del Masnou, que ha fitxat per les pròximes sis temporades, ha explicat que tot i tenir ofertes superiors, com la del Reial Madrid, les va rebutjar perquè no li interessaven i ha dit que ha triat el Barça "perquè és un equip guanyador".

Laporta ha explicat que només demana a Ricky que treballi per aconseguir títols, no és just "exigir-los". "Lluitarem per l'Eurolliga, la Copa i la Lliga catalana", ha dit el president blaugrana. "És una inversió encara que marxi d'aquí a dos anys".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.