Esports

El Barça confirma el fitxatge de Ricky Rubio

La Penya i el club de Laporta consideren definitiu l'acord, i només falta la revisió mèdica i la signatura del jugador per posar fi al culebrot

El Regal FC Barcelona ha arribat a un acord amb el DKV Joventut pel traspàs de Ricky Rubio. El jugador i el club blaugrana tenen un principi d’acord perquè s’incorpori a l’equip.

Després d'una negociació llarga i plena d'entrebancs, el Barça i la Penya han arribat a un acord pel traspàs de Ricky Rubio. L'equip de Badalona ho ha confirmat primer, posteriorment el president del club, Jordi Villacampa, n'ha donat detalls en una roda de premsa i, finalment, el Barça ho ha notificat en un comunicat a la seva pàguna web.

Segons aquesta font, el jugador ha acceptat "un principi d’acord amb el Regal Barça per vestir la samarreta blaugrana, un cop hagi superat la revisió mèdica i es realitzi la signatura del contracte".

Aquest dimarts al vespre mateix, el club barcelonista en donarà detalls en una roda de premsa prevista per a les vuit.

D'aquesta manera es posarà fi al culebrot esportiu de l'estiu, en què Ricky ha passat de la demanda contra la Penya a la petició de tornar-hi a jugar –amb el rebuig explícit de Villacampa, que es comprometia a pagar-li els dos anys de contractes que li quedaven però no el veia implicat per jugar amb la samarreta verd-i-negra–, mentre es mantenien, de manera intermitent, negociacions amb els Wolves de Minnesota i el Barça.

"Nosaltres volíem que es complís el somni de Ricky, que era anar a l'NBA. Mai hem tingut la necessitat ni la voluntat de vendre el jugador perquè estem arruinats, cosa que és falsa", s'ha defensat avui Villacampa, que ha lamentat que el del Masnou hagi sortit per la porta del darrere del club de Badalona, on ha crescut esportivament.

El fitxatge és per sis temporada i el preu del traspàs és de 3,7 milions d'euros, 4,2 amb IVA.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.