Esports

Ricky Rubio torna per primera vegada a Badalona

No serà la primera vegada que el del Masnou s'enfronti als seus excompanys, però sí la primera que trepitgi l'Olímpic de Badalona després de la seva polèmica sortida del club

El jugador del Regal FC Barcelona Ricky Rubio torna aquest dissabte a l'Olímpic de Badalona per enfrontar-se al que va ser el seu equip durant quatre temporades, en un derbi que tindrà un morbo afegit per com el rebrà la seva antiga afició.

Va ser el tema esportiu de l'estiu i potser un dels fitxatges més importants i polèmics de la història de l'ACB. Ricky, qui va manifestar el seu desig de jugar a la NBA (va quedar cinquè al Draft), finalment va fitxar pel Barça en no poder anar als Timberwolves per l'elevat cost de l'operació.

Rubio va posar una demanda al club perquè la seva clàusula de rescissió era massa elevada d'acord amb el seu sou. Al final, es va tancar l'operació en 3,7 milions d'euros i ara torna a Badalona, per primera vegada, com a rival.

Tot i això, no serà la primera vegada que s'enfronti als seus excompanys. El primer partit de Ricky Rubio contra el Joventut va ser l'estiu passat, a la final de la Lliga Catalana, on el Regal FC Barcelona es va proclamar campió.

Poc després, a la quarta jornada de l'ACB, els blaugrana van rebre el Joventut al Palau Blaugrana. Una altra vegada Ricky va tornar a ser el gran protagonista i el jugador més valorat del partit, amb 25 punts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.