Esports

La Federació Catalana de Tenis acusa la madrilenya d'aixecar veus contra la celebració de la Copa Davis a Barcelona

Els tenistes Feliciano López i Fernando Verdasco afirmen que la capital catalana no es mereix la final perquè ja n'ha acollit una

El president de la Federació Catalana de Tenis, Francesc Orriols, acusa el de la madrilenya, Miguel Díaz, d'haver originat les veus contràries al fet que Barcelona sigui la seu de la final de la Copa Davis.

En concret, i segons unes declaracions a Catalunya Informació, Orriols afirma que Díaz no hauria d'haver fet públiques les preferències del cos tècnic de la Davis per jugar en una seu que estigui al nivell del mar.

Però no només això. Feliciano López s'ha afegit a la campanya que va començar Fernando Verdasco en contra que la final de la Copa Davis es disputi a Barcelona. En opinió d'aquests dos tenistes, Barcelona no es mereix la final perquè ja n'ha acollit una.

Orriols ha qualificat de "ximples" Feliciano i Verdasco i els ha recomanat que s'estiguin callats. Rafa Nadal, des de Pequín, ha dit que "els jugadors s'han de dedicar a jugar, i no a opinar".

Dissabte es farà l'elecció de la seu. Mentrestant, Verdasco ha passat ronda a l'Open de la Xina superant en dos sets Juan Carlos Ferrero.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.