Esports

La selecció espanyola supera Lituània

En el segon quart, Gasol ha liderat i l'equip ha recuperat el seu joc

La selecció espanyola de bàsquet, on juguen set catalans, ha girat full a la polèmica dels últims dies amb una contundent victòria contra Lituània (84-70), després d'un espectacular segon quart, on han tornat a retrobar-se amb el seu joc, liderat per un Pau Gasol.

Pau Gasol, que ha exhibit el seu potencial amb 19 punts i 8 rebots, ha tornat a ser el líder de l'equip i ho ha demostrat a la pista, aprofitant les assistències de Ricky Rubio. Les errades en el llançament de Lituània han minvat les opcions de remuntar.

En el tercer quart, Marc Gasol, dues vegades, ha assistit Felipe Reyes, mentre que Raül López ha anotat un triple per estirar el marcador (62-42) en un quart on la campiona del món s'ha retrobat amb el 'feeling'. 

Els lituans, que es queden sense opcions dels quarts, han trobat a faltar l'encert de Kleiza.

Fitxa tècnica
Selecció espanyola: Rubio (5), Navarro (13), Rudy Fernández (11), Garbajosa (10) i Pau Gasol (19) --cinc inicial-- López (5), Llull (-), Marc Gasol (9), Felipe Reyes (7), Mumbrú (5), Cabezas (-) i Claver (-).

Selecció Lituana: Kalnietis (8), Maciulis (2), Lukauskis (-), K.Lavrinovic (6) i Petravicius (13) --cinc inicial-- Jomantas (11), Javtokas (10), Kleiza (8), D.Lavrinovic (4) i Delininkaitis (8).

Parcials: 15-24, 25-8, 24-11 i 20-27.

Àrbitres: Radovic (CRO), Sutulovic (MNE) i Zurapovic (BIH). Sense eliminats.

Pavelló: Arena Lodz. 6.000 espectadors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.