Esports

La selecció espanyola li dedica a Jarque la victòria en l'amistós de Macedònia

Torres, Piqué i Riera permeten als de del Bosque remuntar el partit (2-3)

La selecció espanyola va vèncer ahir (2-3) amb més problemes dels previstos Macedònia en un partit en què els homes de Vicente del Bosque van retre homenatge a Dani Jarque. Els jugadors del combinat estatal van sortir al camp amb samarretes que portaven el nom i el dorsal que lluïa el malaguanyat capità de l’Espanyol.

El gol de la victòria
espanyola precisament el va marcar un excompany de Jarque al club blanc-i-blau, Albert Riera, que va assenyalar el cel tot just anotar un golàs a la represa. Just abans acabaven de batre el porter local Torres i el blaugrana Piqué, que va jugar tot el matx, com Puyol. Xavi i Sergio Busquets també van participar en un partit en què es van avançar els macedonis amb dos gols de Pandev al primer temps.

En altres partits
amb representació blaugrana, Brasil va vèncer Estònia (0-1) amb gol del sevillista Luís Fabiano. Dani Alves va jugar l’última mitja hora. La Islàndia de Gudjohnsen va empatar a casa davant Eslovàquia (1-1) i la Costa d’Ivori de Touré Yaya tampoc va passar de l’empat (0-0) a Tunísia. En partit classificatori per al Mundial de Sud-àfrica, França va superar per la mínima (0-1) les illes Fèroe, però Abidal no va jugar cap minut. Tampoc el madridista Benzema. L’Argentina, sense Messi, va sorprendre Rússia a Moscou (2-3). En un altre amistós, Anglaterra va remuntar fins a empatar davant Holanda (2-2).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.