Esports

Piqué: "No s'ha de treure mèrit a la feina de l'Inter"

El central català explica que després de l'expulsió de Motta l'ansietat ha jugat en contra de l'equip blaugrana

El jugador del FC Barcelona Gerard Piqué ha reconegut el treball de l'Inter de Milà, flamant finalista de la Lliga de Campions, i ha explicat que no s'ha de treure mèrit al conjunt italià, que va perdre per la mínima (1-0), però que va fer bo el 3-1 del partit d'anada per treure el bitllet amb direcció a Madrid.

"No ha pogut ser. Ho hem intentat de totes totes, i després de l'expulsió de Motta l'ansietat ens ha pogut una mica. Vam intentar ficar un gol molt ràpid i això va anar en contra nostra. Després no vam tenir temps per ficar el segon", ha dit Piqué, autor de l'únic gol culer, a sis minuts del final.

A més, el central internacional va admetre el bon treball defensiu de l'equip dirigit per José Mourinho. "Ho esperàvem així. Sabíem que plantejarien un partit així, però no s'ha de  treure mèrit a la seva feina. Nosaltres vam intentar obrir el camp amb Messi al mig, però no ha pogut ser", ha indicat.

"Tampoc vam estar afortunats en els llançaments llunyans. És clar que va ser difícil trencar la barrera que van plantejar", ha comentat el defensa blaugrana, que ha assegurat que arribar a la segona final "no era una obsessió", però "sí un somni".

Finalment, Piqué s'ha referit al partit contra el Vila-real d'aquest pròxim dissabte. "El grup està motivadíssim per a la Lliga. L'eliminació fa que sigui un dia dur, però juguem una altra final a El Madrigal que ens pot donar mitja Lliga si guanyem", ha acabat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Braithwaite i l'Espanyol
Martin Braithwaite

Una relació tòxica

barcelona
 

Olimpíada albanesa

 
 

El Bàsquet Girona se suma al Barça i farà una gira a la Xina

GIRONA
 

De Jong, en espera

barcelona
 

I demà, diumenge

barcelona
 

El Montpeller apuja el llistó

girona
 

Mercat en ‘stand by’

girona