Esports

Mourinho: "És la derrota més maca de la meva vida"

L'entrenador interista creu que el Barça no va merèixer guanyar, i admet. "Vaig dir als meus jugadors que els donessin la pilota, que no la volíem. Jo no buscava tenir la pilota, sinó una línia de 4 o 5 enrere"

L'entrenador de l'Inter de Milà, José Mourinho, ha assegurat que ha estat la derrota "més maca" de la seva vida, i és que l'1-0 encaixat no ha estat suficient perquè el Barcelona capgirés el 3-1 de Milà i, a més, el tècnic interista va comentar que segons la seva opinió el Barça no va merèixer ni guanyar aquest dimecres.

"És la derrota més maca de la meva vida. Penso que el meu equip i els homes al camp van merèixer l'empat a zero. Van fer un partit impressionant en defensa", va manifestar el portuguès, qui va reconèixer que no va voler tenir la pilota en cap moment i sí que posar el forrellat en defensa. "Vaig dir als meus jugadors que els donessin la pilota, que no la volíem. Jo no buscava tenir la pilota, sinó una línia de 4 o 5 enrere", ha explicat.

En aquest sentit, va fer la bona organització defensiva del seu equip, que amb 10 homes va aconseguir anul·lar el joc blaugrana. "Un equip sense organització encaixa 5 gols, nosaltres ens organitzem i amb molt sacrifici, perquè sempre és difícil jugar amb 10 homes contra el Barça, perquè són els millors del món en la circulació de pilota", va destacar.

Mourinho va lamentar, tot i això, no haver tingut gens de protagonisme en atac. "El partit va començar malament per a nosaltres, perquè no vam poder jugar. Vaig haver de canviar, jugar amb Chivu, que ho va fer molt bé però que és molt més defensiu, i sense Pandev perd l'equip. He jugat sempre amb tres atacants i sense ell hem perdut pes. Després hem controlat el partit, i amb deu homes les nostres possibilitats gairebé s'havien reduït a zero", ha assenyalat.

Polèmic com sempre, va recordar que en la fase de grups, quan l'Inter va perdre 2-0, va acceptar la derrota i va demanar que ara sigui el Barcelona qui ho faci, en una crítica a la reacció de Valdés i els blaugrana en general. "Qui guanya tant no sap perdre. Sé que sóc un terrible perdedor, vaig venir aquí abans i vaig perdre 2-0 i vaig fer 'fair play', reconeixent que van ser superiors. Ara els toca a ells. No hi ha problema, ens tornarem a trobar l'any que ve, perquè ja ens hem enfrontat moltes vegades, i n'estic segur", ha afirmat.

"Un equip com el Barça, que ho va guanyar tot l'any passat, mereix ser el millor del món. Per perdre en unes semifinals no significa que hagi perdut nivell, tot i que aquest any o guanya la Lliga o no guanya res. Però no oblidem que acaba de guanyar-ho tot. És un gran equip. Nosaltres hem jugat bé els dos partits, a casa per guanyar i aquí amb els nostres mitjans", ha apuntat sobre el nivell del Barcelona.

Com a anècdota, no va negar les portes a tornar al Barcelona tot i que ho veu més que difícil. "Penso que només a un entrenador estúpid no li agradaria entrenar el Barça. No sóc estúpid, però tampoc es pot pensar que aquest odi es transformi en amor.

Respecte al Barça, i no oblidaré mai el que em va donar el Barça en els quatre anys que vaig ser aquí. Però es va crear alguna cosa que considero impossible que es transformi en alguna cosa positiva. És probable que la meva carrera acabi en un altre lloc", ha manifestat.

Finalment, 'Mou' es va referir al seu compatriota Luis Figo. "Figo em va donar les gràcies perquè ara és apreciat i jo m'he convertit en l'enemic. Estic molt feliç no perquè hagi perdut el Barça, sinó perquè ha guanyat l'Inter", ha fet broma sobre la impopularitat de tots dos a Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Braithwaite i l'Espanyol
Martin Braithwaite

Una relació tòxica

barcelona
 

Olimpíada albanesa

 
 

El Bàsquet Girona se suma al Barça i farà una gira a la Xina

GIRONA
 

De Jong, en espera

barcelona
 

I demà, diumenge

barcelona
 

El Montpeller apuja el llistó

girona
 

Mercat en ‘stand by’

girona