Esports

Johan Cruyff: "Mourinho és un bon entrenador, però un mal exemple"

L'holandès ha rebut avui el premi Artemio Franchi de l'Associació Italiana d'Entrenadors (AIA)

El president d'honor del Barcelona, Johan Cruyff, ha confessat avui que no li agradaria tenir al tècnic de l'Inter de Milà, José Mourinho, a l'equip blaugrana "perquè en el futbol no només es pot pensar a guanyar, sinó que s'ha de pensar a jugar bé", i ha dit que, encara que "és un gran entrenador, és un mal exemple".

L'holandès ha fet aquestes declaracions després de rebre a Siena (centre nord italià) el premi Artemio Franchi, un guardó que atorga la secció local de l'Associació Italiana d'Entrenadors (AIA) i que en el passat van obtenir estrelles del futbol com Pelé o Michel Platini.

"Quan adquireixes un cert estatus tens responsabilitats superiors a les de guanyar partits, el futbol és més que el simple resultat, és ensenyar als joves comportament i respecte", ha dit l'actual seleccionador de Catalunya. Cruyff ha afegit que en el futbol "hi ha coses més importants que la polèmica sobre els resultats" i ha reivindicat els valors de l'esport, en què "cal educar els joves sobre com es guanya i com es perd, llançar un missatge social i tenir un paper en la salut dels nens, incitant-los a jugar en lloc d'estar davant d'un ordinador".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.