Esports

"La meva atracció pel Reial Madrid és la frustració dels últims anys i les seves ganes de guanyar"

José Mourinho ja ha estat presentat com el nou entrenador del Reial Madrid per als propers quatre anys. L'entrenador portuguès només pot prometre que serà "José Mourinho amb totes les seves qualitats i tots els seus defectes" però ja avança que considera que el segon any de contracte "és clau per obtenir equilibri"

Ja és oficial. El portuguès José Mourinho serà l'entrenador del Reial Madrid durant els propers quatre anys, temps suficient per "guanyar i construir un equip amb identitat".

I només començar ha explicat: "La meva atracció pel Reial Madrid és la seva història, la seva frustració dels últims anys i les seves ganes de guanyar. Però el més bonic no és entrenar al Madrid, sinó guanyar amb el Madrid".

Preguntat sobre si està preparat per córrer la mateixa sort que el seu antecessor si no guanya cap títol aquesta temporada, el portuguès ha respost: "Tots els entrenadors han d'estar preparats per a la destitució, però sóc un entrenador amb molta autoestima, amb molta confiança i no penso en la destitució".

Ara bé, dit això, ha assegurat que creu que el segon any "és clau per obtenir equilibri", fet que suposaria un marge de confiança més gran que el que ha tingut Manuel Pellegrini.

En aquest sentit, el nou entrenador blanc ha dit que l'únic que pot prometre és "ser José Mourinho, amb totes les seves qualitats i tots els seus defecte".

No obstant, "un entrenador sense una gran estructura no és un gran entrenador i jo vull sempre els millors treballant amb mi", ha rematat.

De la seva relació amb el barcelonisme ha asseverat: "No sóc antibarcelonista. Sóc entrenador del Madrid i són ells els que em paguen. Sóc odiat allà? És el seu problema, no el meu. Jo només intento preparar el millor possible els partits davant el Barça i ara faré el mateix. Els respectem com a la resta de rivals".

Amb Mourinho, l'entitat madridista vol trencar dos anys de sequera de títols, sobretot després que el tècnic portuguès ha assolit el triplet amb l'Inter aquesta temporada: Copa, Lliga i Champions, precisament al Bernabéu.

El portuguès arriba al Madrid després que el club blanc hagi pagat a l'Inter 8 milions d'euros, segons la versió oficial del club madrileny, o 16 milions, segons el club italià.

Per petició expressa de Mourinho, la presentació s'ha fet sense públic i sense trepitjar la llotja del Bernabéu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Braithwaite i l'Espanyol
Martin Braithwaite

Una relació tòxica

barcelona
 

Olimpíada albanesa

 
 

El Bàsquet Girona se suma al Barça i farà una gira a la Xina

GIRONA
 

De Jong, en espera

barcelona
 

I demà, diumenge

barcelona
 

El Montpeller apuja el llistó

girona
 

Mercat en ‘stand by’

girona