Esports

Van Gaal: "Jo no hagués fet el que va fer Mourinho al Camp Nou"

"Ell entrena per guanyar. Jo entreno per jugar un futbol atractiu i guanyar. El meu camí és més difícil", ha assegurat Van Gaal en una entrevista

L'entrenador del Bayern Munic, Louis Van Gaal, ha dit que ell no hagués fet el que va fer al Camp Nou el tècnic de l'Inter de Milà, José Mourinho, quan va celebrar davant de la tribuna l'eliminació del Barcelona de la Lliga de Campions.

"Jo no faria el que va fer Mourinho al Camp Nou de Barcelona. No m'hagués comportat de manera tan provocadora", diu Van Gaal en una entrevista que publica la revista Sport Bild, centrada en les relacions entre els dos entrenadors i en les seves semblances i diferències.

Van Gaal, al començament de l'entrevista, recorda l'època en què Mourinho va treballar com a assistent seu al Barça. "Es va prendre aquesta tasca molt seriosament (...) En aquella època era molt humil. Va ser bonic veure la seva evolució i com es va anar convertint en una personalitat", assenyala l'extècnic blaugrana.

Van Gaal es mostra convençut que ell va contribuir a la formació de Mourinho i diu que des del començament va advertir que era una gran ajuda.

"Les seves anàlisis eren bones. Vaig poder veure de manera immediata que entenia el joc. El vaig educar i li vaig ensenyar com havia de fer la seva feina, perquè jo entenc el futbol de manera diferent de tots els altres entrenadors", afirma l'holandès.

Tot i això, Van Gaal admet que actualment ell i Mourinho representen dues concepcions diferents del futbol.

"Ell entrena per guanyar. Jo entreno per jugar un futbol atractiu i guanyar. El meu camí és més difícil", assegura Van Gaal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.