Esports

Begiristain: "Ens sentim forts, però cal demostrar-ho al camp"

El secretari tècnic del FC Barcelona considera que els primers partits de vuitens de final de la Lliga de Campions han servit per "explicar la dificultat de tots els rivals"

El secretari tècnic del FC Barcelona, Aitor Txiki Begiristain, ha destacat aquest dilluns que el seu equip viatja a Stuttgart per disputar el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions "conscient de la dificultat" del xoc, però amb la intenció de "demostrar al camp que ens sentim forts".

Previngut, Begiristain ha subratllat que la seva primera referència en vigílies del partit davant el conjunt alemany és el partit d'anada de la temporada passada en els vuitens de final contra el Lió. "És el que em ve a la memòria, com de malament ho vam passar allà la primera mitja hora. Per això cal que estiguem molt concentrats. Si no, ens crearan problemes", ha avisat.

Malgrat això, Begiristain s'ha referit al moment de forma del Barça i ha assegurat que l'equip "se sent fort" i sap que parteix com a favorit contra l'Stuttgart. "Ho intentarem demostrar fent el nostre futbol", ha afegit.

Els primers partits de vuitens de final de la Lliga de Campions han servit, segons Begiristain, "per explicar-los la dificultat de tots els rivals, perquè a vegades es parla molt dels equips d'aquí i poc dels de fora".

El responsable esportiu del Barça ha assegurat, a més, que l'equip català ha tingut una "sort relativa" amb l'aparellament contra l'Stuttgart, "perquè ells han millorat molt des que es va celebrar el sorteig".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.