1-0: El Madrid no pot amb el Lió en el retorn de la Champions

El Manchester s'exhibeix al camp del Milan de Ronaldinho i Beckham i encarrila la classificació per als quarts de final (2-3)

El Reial Madrid necessitarà fer més futbol del que ha fet aquesta nit al camp del Lió i remuntar un 1-0 d'aquí dues setmanes al Santiago Bernabéu si no vol veure's expulsat de la Lliga de Campions abans dels quarts de final per sisena temporada consecutiva, i esfumat el seu somni de jugar la final de la competició al seu estadi el 22 de maig.

L'equip madridista no ha pogut en cap moment amb l'Olympique de Lió, que ha decantat el duel en els primers minuts de la segona part amb un golàs de Makoun, que ha entrat per l'escaire de la porteria de Casillas. L'equip francès hauria pogut guanyar més clarament, ja que ha tingut un xut al pal de Delgado a la primera part i un mà a mà de Sisoko amb Casillas, que el porter madridista ha salvat per evitar el 2-0 ja a la segona part.

Amb Florentino Pérez patint a la llotja de l'estadi Gerland, els blancs han empès bastant, sobretot en el quart d'hora final, però no han millorat la seva imatge col·lectiva ni el seu futbol, han creat poc perill i únicament una escapada d'Higuaín ha creat una situació de gol, que el porter local també ha sabut avortar.

La renda del partit és bona per als francesos i molt inquietant per als madridistes, que a més no podran comptar en el partit de tornada amb dos jugadors titulars aquesta nit a Lió, Xabi Alonso i Marcelo, ja que tots dos hauran de complir un partit de sanció per acumulació de targetes grogues.

El de Lió és un dels dos partits que s'han jugat aquest vespre corresponents a la fragmentada jornada de vuitens de final (anada), que continuarà dimecres amb dos partits més i la setmana que ve (dimarts i dimecres) amb quatre partits més.

En l'altre matx de la jornada, el Manchester United sí que ha avalat la seva candidatura a guanyar aquesta Champions amb un magnífic partit i una valuosa victòria (2-3) al camp del Milan que li serveix per encarrilar clarament la seva classificació per als quarts de final.

El Milan, amb Beckham a l'onze titular enfrontant-se per primer cop al seu exequip, s'ha avançat amb un gol de Ronaldinho en els primers 10 minuts, però els homes de Ferguson han respost amb tres gols que han deixat sentenciat el partit. El primer, una rematada molt afortunada de Scholes; el segon i el tercer, dues rematades de cap de Rooney, el golejador dels red devils, a la segona part. Seedorf ha escurçat distàncies per als milanesos en els minuts finals.