Esports

10.000 atletes participen en la Cursa de la Mercè de Barcelona

Cada participant ha fet un aportació simbòlica de 5 euros que es destinaran a fins solidaris

Un total de 10.180 atletes han recorregut aquest matí els 10 quilòmetres de la XXXI Cursa de la Mercè de Barcelona. Aquest any, per primera vegada, cada participant ha fet un aportació simbòlica de 5 euros que es destinaran a fins solidaris. Els diners s’adreçaran íntegrament al projecte L’esport per al desenvolupament i la pau, una iniciativa de l’ONG ANUE, l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya.

El marroquí Ilias Fifa ha guanyat en la categoria masculina amb 30 minuts i set segons, i la seva compatriota Hasna Bahom, que ja va guanyar l'any passat, ha estat la primera en la categoria femenina amb un temps de 36 minuts i 39 segons.

La carrera ha començat entre l'avinguda Rius i Taulet i l'avinguda Maria Cristina. Des d'allà, els atletes han anat cap els carrers de Lleida, Tamarit, Entença, Gran Via de les Corts Catalanes, Marina, Ausiàs Marc, plaça Urquinaona, ronda de Sant Pere, plaça de Catalunya, ronda de la Universitat, plaça Universitat, ronda Sant Antoni, Sepúlveda, avinguda Paral·lel, plaça Espanya i, finalment, avinguda Maria Cristina.

Per primera vegada, s'ha celebrat la Cursa Adaptada, amb un recorregut de dos quilòmetres per a les persones amb problemes de mobilitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.