Esports

Gabi Milito rep l'alta mèdica

El defensa argentí ha passat 580 dies de baixa

El defensa argentí Gabriel Milito ha rebut avui l'alta mèdica després d'un any, set mesos i un dia lesionat. Milito va ser operat el maig del 2008 dels dos genolls pel trencament del lligament creuat anterior del genoll dret, que va patir contra el Manchester United el 29 d'abril de 2008. Des d'aleshores, Milito ha passat 581 dies sense poder jugar a futbol. Operat novament el juny de 2009, en practicar-li una artroscòpia al genoll dret, Milito va alternar la seva recuperació entre Catalunya i l'Argentina.

La seva recuperació ha estat supervisada pels metges del club blaugrana, però també pels doctors de la selecció argentina i per Ramon Cugat, l'encarregat de practicar-li les operacions i de seguir molt de prop el treball de recuperació.

Durant la seva llarga recuperació, en diverses ocasions Milito ha estat temptat d'abandonar la batalla i deixar el futbol, segons el seu entorn més proper.

Ajudat pels seus companys i la seva família, i sostingut per la seva passió esportiva, Milito per fi veu la llum al final del túnel: un simple comunicat oficial del club, de tan sols una línia, ressenyant que ha rebut l'alta mèdica, suposa per a Milito molt més que un comunicat mèdic. És el punt final a un any i set mesos de treball anònim i solitari.

Encara que els mitjans de comunicació han intentat avui recollir les impressions de Milito després de confirmar-se l'alta, el defensa argentí ha preferit endarrerir la seva compareixença davant la premsa fins que disputi els seus primers minuts oficials després de la lesió.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.