Esports

Milito torna a jugar un partit després d'un any i mig lesionat

L'argentí diu que està "content per les sensacions recuperades"

El partit amistós que una part del primer equip del Barça ha jugat avui davant el Bolívar ha servit perquè el defensa argentí Gabriel Milito jugui el seu primer partit després d'un any i mig fora dels camps, des que es va lesionar a Old Trafford davant el Manchester United el 29 d'abril del 2008.

Milito ha destacat després del partit que el millor "ha estat recuperar sensacions que no tenia".

Des d'aleshores, l'argentí no havia pogut vestir-se de curt: el 13 de maig del 2008 va ser operat d'un trencament del lligament creuat del seu genoll dret, intervenció en què també se li va extreure una part del tendó rotular del genoll esquerre. Al juny d'aquest any va tornar a ser operat, ja que li van practicar una artroscòpia al genoll dret.

El Barça guanya 4-1 el Bolívar

En l'amistós d'aquest matí davant el Bolívar, Milito ha jugat els primers 45 minuts ocupant la posició de central al costat de Rafa Márquez.

El Barcelona, dirigit per Pep Guardiola i format per una barreja de jugadors del primer equip i del Juvenil B, ha derrotat el Bolívar per 4-1. Els gols han estat de Márquez, Gio i Benja dues vegades per al Barça i Anderson Gonzaga per al Bolívar.

El Barça ha format inicialment amb Pinto, Armando, Márquez, Milito i Maxwell en la defensa, Ilie, Oriol Romeu i Pepe Palau al centre del camp, i Jeffren, Pedro i Bojan com a davanters.

En la segona meitat, el Barcelona ha estat íntegrament format per jugadors del Juvenil B amb l'entrada de Campadabal, Canadell, Patri, Bako, Sergio Ayala i Gio.

El partit, que ha estat dirigit per l'àrbitre català Israel Simón del Pino, ha estat retransmès en directe, malgrat el canvi horari, per la televisió boliviana ATB i seguit en directe per uns 50 aficionats del Bolívar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.