Esports

Cruyff convoca Cesc Fàbregas per al Catalunya-Argentina

El seleccionador català confecciona una llista potent per al seu primer compromís

El seleccionador de Catalunya, Johan Cruyff, ha donat a conèixer aquest dilluns la seva primera llista de convocats per al partit contra Argentina del pròxim 22 de desembre al Camp Nou, en què destaca la presència del jugador de l'Arsenal Cesc Fàbregas, en un equip format amb la base del FC Barcelona i el RCD Espanyol.

El centrecampista gunner, excepte que hi hagi un contratemps d'última hora, jugarà amb la selecció catalana amb un Cruyff que, com ja va avançar, ha completat una llista potent amb jugadors de primer nivell.

La llista de convocats està formada per Ferran Corominas, Joan Verdú i Moisès Hurtado (RCD Espanyol); Víctor Valdés, Carles Puyol, Xavi Hernández, Gerard Piqué, Sergi Busquets i Bojan Krkic (FC Barcelona); Sergio González i Albert Lopo (Deportivo de la Corunya); Jordi Codina (Getafe); Bruno Saltor (València); Fernando Navarro (Sevilla); Òscar Serrano (Racing de Santander); Sergio García (Sevilla CF); Joan Capdevila (Vila-real); Cesc Fàbregas (Arsenal); i Oleguer Presas i Gabriel Garcia Gabri (Ajax).

Johan Cruyff ha afirmat durant la presentació de la convocatòria que la predisposició dels jugadors per participar en la selecció és "massa bona", però també ha advertit que alguns com Fàbregas, Oleguer, Gabri y Moisés Hurtado són una incògnita. Sobre Cesc Fàbregas, Cruyff ha indicat que està lleugerament lesionat i falta el permís del club. Oleguer i Gabri topen amb el fet que la Lliga holandesa no s'atura per Nadal. Moisés Hurtado també és dubte a causa de la lesió que no el va deixar jugar dissabte contra el FC Barcelona. Els jugadors del Barça també hauran de córrer per poder arribar d'Abu Dhabi si arriben a la final del Mundialet de clubs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.