Esports

Cruyff, en distància curta i des del despatx

El seleccionador català enregistra via Skype una sèrie de valoracions al voltant del duel amb l’Argentina

Res s’escapa als nous canals de comunicació. Tampoc l’arribada de Johan Cruyff a la banqueta de la selecció catalana ni l’amistós del dia 22 al Camp Nou. Ha començat a circular per Internet, a Facebook i a Twitter una gravació feta via Skype en què l’entrenador holandès, en un context força personal –de fet des del seu despatx– fa una sèrie de valoracions al voltant del duel amb l’Argentina que no s’escapen a la particular filosofia –lògica, potser– de Cruyff.

Entre altres coses, el nou seleccionador català es refereix a l’expectació que està despertant el partit. “La gent està animada per venir [al Camp Nou], encara que jo crec que és la seva obligació venir. Si tots [cos tècnic, jugadors i federatius] fem un esforç, ells [l’afició] també”.

Es dóna la circumstància que fins ara la venda d’entrades va a un ritme discret, tot i que habitualment a l’última setmana hi ha la gran estrebada. En aquest sentit, el president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Jordi Casals, va fer una crida perquè la gent s’animi. Els canals de venda són el Servicaixa, presencial o per internet, el telèfon 902 33 22 11 i a les taquilles del Barça.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.