Esports

Roncaglia arriba a l'Espanyol

Aquest central argentí és el cinquè fitxatge blanc-i-blau i ha costat 300.000 euros a l'equip

Roncaglia serà a partir d'aquest dimarts el cinquè fitxatge de la temporada 2009-2010 de l'Espanyol. Hi arriba com a cedit pel Boca Juniors fins al 30 de juny de l'any que ve i amb l'opció que el puguin comprar.

Facundo Sebastián Roncaglia –el seu nom complet– serà, després de Verdú, Ben Sahar, Pillud i Nakamura, l'últim jugador que el RCD Espanyol es queda per la temporada que ve. Segons els acords entre ambdós equips, el central argentí, que té el passaport italià, arribarà al club perico en qualitat de cedit per una temporada. A més, es reservarà l'opció de compra per poder fer-se amb el jugador del Boca: que és central però que també pot actuar de lateral dret si fa falta.

El club català pagarà al voltant de 300.000 euros per la cessió. Tot i això, les diferències econòmiques han estat les que han impedit que l'acord fos total. Per tant, si no hi ha cap imprevist, Roncaglia serà ja jugador blanc-i-blau des d'avui mateix. Quan arribi a Barcelona, passarà immediatament l'examen mèdic i el presentaran a l'afició i als mitjans.

Roncaglia no serà l'últim fitxatge blanc-i-blau. Ara que ja sembla que tenen un central, la prioritat de l'àrea esportiva és afegir a l'equip un migcampista defensiu. El club té diverses alternatives sobre les quals hi pot haver novetats la propera setmana. En canvi, l'arribada d'un extrem esquerrà per suplir la baixa de Nené no és, ara mateix, una operació prioritària. L'àrea esportiva creu que Verdú i Ben Sahar poden ocupar aquesta posició amb solvència.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.