Esports

L'Espanyol guanya i Nakamura enganxa

El conjunt blanc-i-blau goleja el Peralada per 0-4 en el primer amistós estiuenc amb gols de Callejón, Luis García, Coro i Iván Alonso

L'Espanyol va encetar ahir els amistosos de pretemporada amb una clara i còmoda golejada (0-4) contra el Peralada, de Primera Catalana, i el bon debut dels quatre fitxatges, entrant d'inici Verdú i Pillud i a la segona part Ben Sahar i Nakamura, especialment actiu. El migcampista japonès va demanar la pilota amb continuïtat, va assistir Iván Alonso en profunditat i va enviar un xut sec al pal que va ser molt aplaudit pel públic empordanès, que omplia amb 3.000 persones el Municipal de Peralada.

Els aficionats periquitos poden veure amb esperança aquesta temporada. El camí només acaba de començar, però les sensacions són positives en el conjunt espanyolista després de superar un any gairebé dramàtic. La unitat aconseguida per Mauricio Pochettino sembla que es consolida i va tenir reflex en el partit d'ahir. Solidaritat entre els jugadors i quatre grans gols: Callejón al minut 24, a centrada de Verdú, Luis García al 30, Coro al 41 i Iván Alonso a les acaballes de la segona part. Sense els tocats Iván De la Peña, Moisés ni Pareja, a la primera part van jugar: Kameni, J. Márquez, Pillud, Callejón, Luis García, Lola, Joan Verdú, Coro, Jarque, Víctor Ruiz i Dídac. A la segona part: Cristian Álvarez, Chica, David García, Román, Nakamura, Ángel, Ben Sahar, Tamudo, Iván Alonso, Víctor Ruiz i Savall.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES