Esports

Nakamura: "No pensava que seria tan difícil adaptar-me"

El migcapmpista japonès, fitxatge mediàtic de l'Espanyol, ja no surt a la gespa

El jugador de l'Espanyol Shunsuke Nakamura ha reconegut aquest dimecres que li és difícil adaptar-se a l'equip. "Sabia que jugar a l'Espanyol aquesta temporada seria complicat perquè hi ha futbolistes de molta qualitat", ha explicat el jugador japonès, "però no pensava que seria tan difícil adaptar-me al meu nou equip".

L'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha reconegut que "l'adaptació al futbol espanyol està sent més llarga del previst" i creu que és "un problema de comunicació, cultural". El tècnic ha assegurat que al club s'està parlant molt del problema "per veure com se'l pot ajudar i trobar una solució" i, per la seva part, Nakamura ha explicat que després de les vacances es deixarà ajudar al màxim per integrar-se.

"Vull rendir al màxim i espero poder tenir més minuts", ha manifestat el migcampista, el fitxatge mediàtic d'aquesta temporada pel club blanc-i-blau, de qui l'Espanyol n'esperava un bon rendiment i una font d'ingressos. Però, tot i que Nakamura va començar la temporada sent titular, en els últims partits amb prou feines ha disposat d'escassos minuts sobre el terreny de joc.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES