Esports

Negocis i gira al Japó per l'efecte Nakamura

L'Espanyol té per primer cop un jugador mediàtic, una icona mundial

L'Espanyol té per primer cop un jugador mediàtic, una icona mundial. Shunsuke Nakamura va signar per dos anys i el principal entrebanc per tancar l'entesa, un cop descartada l'oferta del Marinos, va ser quin percentatge dels drets d'imatge se'n quedava el club blanc-i-blau.

És l'hora de treure profit de la presència del jugador japonès, així que els responsables del màrqueting se'n van al Japó a tancar negocis i una gira del primer equip.

L'Espanyol viatja al Japó a la recerca de negocis. El nou cap de màrqueting, Raúl Ciprés, i el directiu August Newton sortiran cap a terres nipones amb una agenda en què hi ha 10 reunions confirmades, a l'espera d'augmentar-les.

El primer objectiu que es vol tancar és una gira del primer equip, amb dos partits contra equips de referència del campionat oriental. No n'ha transcendit el preu, però si el 2005 el club es va embutxacar un milió d'euros per un tour més modest a la Xina, cal pensar que enguany el premi serà força superior. L'estada a l'Àsia es farà a finals de juliol o inicis d'agost.

La presència de l'Espanyol al Japó obeeix al fitxatge de Nakamura, així que un dels punts bàsics a lligar serà un acord amb una empresa del país per distribuir els productes de l'Espanyol, tant en els dos amistosos que se celebraran com la resta de l'any.

Web nipona
El club blanc-i-blau té previst presentar aviat una línia de roba casual dedicada a Nakamura, que s'espera que tingui ressò al seu país. Uhlsport, que vesteix el primer equip, també està ultimant l'obertura d'una botiga a Tòquio.

L'Espanyol temptejarà el terreny per si es pot reobrir l'opció d'un patrocinador que posi nom al nou estadi, via que es va posposar per culpa de la crisi econòmica mundial. També es negociarà amb una empresa que vol obrir una web paral·lela a l'oficial i destinada al públic nipó. Són 10 reunions com a mínim per treure rèdit del fitxatge del número u del futbol japonès.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES