Esports

Alguersuari assegura que està més preparat que la temporada passada

El pilot català de Toro Rosso es fixa com a primer objectiu vèncer el seu company d'equip, el suís Sebastien Buemi

El pilot català Jaume Alguersuari, de Toro Rosso, ha assegurat aquest dilluns a València, on afronta els primers entrenaments de la temporada, que ara està més preparat que la temporada passada i que s'ha fixat com a primer objectiu guanyar el seu company, el suís Sebastien Buemi.

"Aquest any m'he pogut preparar amb més temps que l'any passat, quan només vaig tenir una setmana, ja no només físicament, sinó tècnicament i emocionalment estic molt més preparat", ha dit Alguersuari, que no ha volgut aventurar objectius concrets fins que no conegui el potencial del cotxe i de la resta d'equips.

A més, ha assegurat que tot i que Toro Rosso ha tardat a confirmar la seva presència com a pilot oficial del 2010, estava convençut que competiria i que no hi hauria cap problema per ocupar un dels dos seients de l'equip.

El pilot català ha remarcat que el monoplaça del 2010 és "més llarg, gran i alt" que el de la temporada passada, encara que considera que la base del cotxe és similar, tot i que creu que les novetats per a aquest any repercutiran en una Fórmula 1 "més divertida".

"Només demano tenir un cotxe fiable, sense problemes, que acabi la carrera i que no es trenqui. Després ja demanarem que vagi més ràpid", ha explicat Alguersuari, que ha afegit que aquest any té les eines adequades per córrer. "L'any passat no mes les van donar, però ara a mesura que passi la temporada en tindré més", ha explicat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.