Esports

De la Rosa, segon, en una sessió dominada per Felipe Massa

Lewis Hamilton correrà demà al circuit de Xest

El català Pedro Martínez de la Rosa (BMW Sauber) ha finalitzat segon, per darrere del brasiler Felipe Massa (Ferrari), durant la primera sessió d'entrenaments d'avui al circuit del País Valencià.

Massa ha fet el millor temps del dia amb un crono d'1:12.574, mentre que De la Rosa s'ha quedat a 210 mil·lèsimes en la segona plaça (1:12.784). Michael Schumacher (Mercedes GP) ha demostrat que la inactivitat dels últims anys no li ha passat factura amb un registre d'1:12.947, la qual cosa li ha valgut la tercera posició.

Schumacher amb prou feines ha necessitat unes voltes per escalar fins a la tercera posició, si bé és cert que ha aprofitat la feina del seu company d'escuderia, Nico Rosberg, que ha estat l'encarregat de pilotar el Mercedes GP al matí.

Precisament ha estat la nova escuderia Mercedes GP, hereva de Brawn GP, l'única dels set equips presents a Xest que ha utilitzat els seus dos pilots oficials en el primer dia de treball. McLaren ha optat avui pel seu pilot provador, el britànic Gary Paffet.

El pilot que més ha treballat en aquest primer dia ha estat Massa, que ha completat 102 voltes al circuit Ricardo Tormo entre el matí i la tarda, seguit de Paffett, amb 86. El pitjor temps de la sessió se l'ha endut el Renault del polonès Robert Kubica, amb 1:15.000, a dos segons i mig de Massa.

Hamilton
Demà, en el segon dia d'entrenaments col·lectiu a Xest, la principal novetat serà el britànic Lewis Hamilton (McLaren), encara que no coincidirà ni amb Schumacher, ni amb Fernando Alonso, ja que tots dos correran a la sessió de dimecres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.