Esports

Felipe Massa torna a dominar la segona jornada a Xest

El brasiler Felipe Massa i el seu Ferrari F10 han ratificat el seu domini a la sessió matinal de la segona jornada d'entrenaments col·lectius de Fórmula 1, que té lloc al circuit del País Valencià Ricardo Tormo de Xest

Felipe Massa ha estat l'únic pilot a rodar per sota de l'1:12. El brasiler ha aturat el crono en 1:11.722 amb el qual ha millorat gairebé un segon la seva millor volta d'ahir. El company de Fernando Alonso continua treballant en el nou monoplaça a l'espera que l'asturià pugi demà per primera vegada a l'F10.

El segon pilot més ràpid del matí ha estat el japonès Kamui Kobayashi, company de Pedro Martínez de la Rosa a l'escuderia BMW Sauber i que ha registrat una millor volta d'1:12.056, molt a prop de Felipe Massa i molt millor que el temps aconseguit ahir pel català, que va aturar el crono en 1:12.784.

Per la seva banda, el tercer més ràpid del matí ha estat l'anglès Lewis Hamilton (McLaren). El campió del món del 2008 ha rodat en una millor volta d'1:12.508, però durant tot el matí ha estat millorant els seus temps.

El que també va millorar els seus registres d'ahir ha estat Nico Rosberg amb el Mercedes GP. L'alemany ha aconseguit un millor gir d'1:12.899, gairebé un segon més ràpid que el que va aconseguir el primer dia. En posicions més endarrerides han estat el Williams de Rubens Barrichello (1:13.377), el Renault de Kubica (1:13.659) i el Toro Rosso del suís Sebastien Buemi (1:14. 826), precisament, aquest últim ha estat l'únic que no ha millorat els seus temps d'ahir.

La millor temperatura, tant a l'ambient com a l'asfalt, i la quantitat de goma que hi havia en el traçat han facilitat la feina dels pilots a l'hora de millorar els temps. Totes les escuderies han provat components i diverses càrregues de combustible.

Hi ha hagut una gran afluència de públic durant el matí. Si ahir es van donar cita durant tot el dia més de 7.000 persones a les grades, aquest matí la xifra s'ha elevat per sobre de les 10.000 persones que han omplert una de les grades del traçat valencià.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.