Esports

Godall intensifica la negociació amb Soriano

El precandidat estaria disposat a cedir el primer lloc a la llista. Estan discutint els noms, perquè Soriano veta directius actuals

Malgrat que ahir en una entrevista a COMRàdio Alfons Godall insistia que vol recuperar Ferran Soriano per al club, però sempre formant part d'una precandidatura liderada per ell, el cert és que en els últims dies els contactes entre el precandidat oficialista i el president de Spanair s'han intensificat molt i que aquesta situació podria variar. Segons va poder saber ahir aquest diari, Godall estaria disposat a cedir el primer lloc a la llista en favor de Soriano per disputar la presidència del Barça en les eleccions del pròxim 13 de juny. En aquests moments les dues parts estan negociant l'acord, que hauria de fer-se visible com a molt tard d'aquí dues o tres setmanes. Soriano ja va deixar molt clar en un col·loqui que no pensa anar a una llista "seguint un grup de gent" i que si participava en les eleccions seria per disputar la presidència.

Els punts calents de la negociació són els noms que han de formar la precandidatura, ja que Ferran Soriano no vol tenir en el seu equip algun dels actuals directius que ja han assegurat que farien costat a Godall en la seva lluita per accedir a la presidència. Soriano veta aquests directius, perquè no els perdona que no li fessin costat quan va proposar acabar ell el mandat com a president després del resultat de la moció de censura. Ahir, des d'Ona FM informaven que el president de Spanair tampoc vol l'actual director general del Barça, Joan Oliver, una peça imprescindible per a Godall i un dels puntals en l'actual cercle de confiança de Joan Laporta.

L'acord entre el president de Spanair i Godall es podria fer visible d'aquí dues o tres setmanes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.